Tuesday 15 January 2013

MENU SELEPAS BERSALIN 2013

HARI/MINGGU
MINGGU  1
MINGGU 2
MINGGU 3
MINGGU 4
PERTAMA( 1)
D1.       IKAN STIM HALIA
2.       SAYUR SAWI
3.       SUP HARUAN
1.       AYAM BAKAR
2.       SAYUR GORENG
3.       SUP BEBOLA IKAN
1.       IKAN BAKAR & AIR ASAM
2.       KAILAN GORENG
3.       SUP ISTIMEWA
1.       DAGING GORENG HALIA
2.       KAILAN TUMIS
3.       SUP IKAN
KEDUA (2)
1.       IKAN BAKAR
2.       SUP SAYUR
3.       SUP HARUAN
1.       SUP IKAN
2.        SAWI GORENG
3.       DAGING GORENG HALIA
1.       AYAM STIM HALIA
2.       SUP SAYUR
3.       DAGING LADA HITAM
1.       IKAN STIM THAI
2.       TOM YAM SAYUR
3.       KERABU
KETIGA( 3)
1.       IKAN MASAK ASAM
2.       PAK CHOY TUMIS
3.       SUP HARUAN
1.        DAGING GORENG LADA HITAM
2.       BROCOLI GORENG
3.       SUP FUCUK
1.       IKAN SWEET SOUR
2.       SAWI GORENG
3.       SUP ISTIMEWA
1.       GULAI AYAM & UBI KENTANG
2.       PERIA GORENG
3.       DAGING GORENG HALIA
KE EMPAT (4)
1.       IKAN TUMIS HALIA
2.       SUP SAYUR
3.       SUP HARUAN
1.       IKAN LADA HITAM
2.       PAK CHOY TUMIS
3.       KERABU UBI KENTANG
1.       AYAM MASAK ASAM
2.       PAK CHOY HALIA
3.       SUP BEBOLA
1.       IKAN STIM LADA HITAM
2.       PAK CHOY TUMIS
3.       SUP ISTIMEWA
KE LIMA (5)
1.       GELAMA GORENG LADA HITAM
2.       SAWI TUMIS
3.       SUP HARUAN
1.       AYAM MASAK BIJAN
2.       SAWI TUMIS HALIA
3.       SUP 
1.       KARI IKAN
2.       SAWI TUMIS
3.       ACAR UBI KENTANG
1.       IKAN MASAK SINGGANG
2.       BROCOLI TUMIS
3.       KERABU

IKAN:    (HARUAN,TENGGIRI,SELUDU,GELAMA)
PERKHIDMATAN MANGKUK TINGKAT   1M 2013 (LEBAI OTHMAN & KELUARGA)

MENU
PAKEJ
HARGA LAUK SEHARI

Menu
Sebulan
SIANG (1x)
RM7.50
SIANG & MALAM (2x)
RM15.00








  •  TANPA BAHAN LARANGAN BERPANTANG
  • TANPA SANTAN & ALA VEGETERIAN
  • PALING MURAH DALAM PASARAN
  •  DIHANTAR SEKALI SETIAP HARI


 

HUBUNGI L.O.K CATERING (AS0040166-T):


EN.NAIM (012-4677271)


PN. NORA (013-4290655)


WWW.KATERING2U.BLOGSPOT.COM / (DARI DAPUR KATERING)


MENU TAMBAHAN (+RM1.00 – RM3.00 SETIAP MENU)
1.        LYCHEE KANG/ BUAH-BUAHAN /FRUIT COCKTAIL
2.       NASI PUTIH /AYAM GORENG / IKAN GORENG

No comments:

Post a Comment