HARI/ MINGGU
|
MINGGU 1
|
MINGGU 2
|
MINGGU 3
|
MINGGU 4
|
ISNIN
3/6/2013
|
1. IKAN KERING MASAK ASAM
2.
SAWI GORENG
3.
ULAM & SAMBAL
|
1.
IKAN BAKAR MASAK LEMAK CILI PADI
2.
KOBIS GORENG
3.
KERABU
|
1.
AYAM GORENG SOS TIRAM
2.
SUP SAYUR
3.
ULAM & SAMBAL
|
1.
GULAI DAGING UBI KENTANG
2.
KOBIS GORENG KUNYIT
3.
SAMBAL DAING
|
SELASA
MENU BARU
JUN 2013
AYAM MALINJA
|
1.
AYAM MALINJA
2.
SAYUR CAMPUR
3.
SUP FUCUK
|
1.
SOTONG KEMBANG SWEET SOUR
2.
SAYUR PETOLA TUMIS
3.
TELUR MASIN
|
1.
DAGING MASAK HITAM
2.
KANGKONG GORENG
3.
SAMBAL DAING
|
1.
TOM YAM CAMPUR
2.
SAWI GORENG
3.
TELUR MASIN
|
RABU
|
1.
IKAN BAKAR & AIR ASAM
2.
SUP SAYUR
3.
AGAR - AGAR
|
1.
AYAM MASAK PAPRIK
2.
SAYUR CAMPUR
3.
AGAR - AGAR
|
1.
IKAN MASAK 3 RASA
2.
KAILAN IKAN MASIN
3.
KERABU
|
1.
ASAM PEDAS JOHOR
2.
SAYUR CAMPUR
3.
KERABU
|
KHAMIS
|
1.
TELUR GORENG SWEET SOUR
2.
SAYUR TAUGEH
3.
ACAR
|
1.
IKAN SUMBAT CILI
2.
PAJERI NENAS
3.
ACAR TIMUN
|
1.
KURMA TELUR & UBI KENTANG
2.
SAYUR PAPRIK
3.
BUAH - BUAHAN
|
1.
AYAM MASAK MADU
2.
DALCA
3.
ACAR
|
JUMAAT
|
1.
DAGING GORENG CENDAWAN
2.
LABU AIR TUMIS
3.
SUP ISTIMEWA
|
1.
TELUR REBUS GORENG BERLADA
2.
SAYUR TAUGEH
3.
SUP FUCUK
|
1.
GULAI IKAN KERING
2.
SAYUR SAWI GORENG
3.
AGAR - AGAR
|
1.
IKAN STIM BERLADA
2.
BAYAM TUMIS AIR
3.
SUP ISTIMEWA
|
Sup Istimewa: (Kaki Ayam,Cendawan Butang,Carrot,Ubi Kentang)
PERKHIDMATAN
MANGKUK TINGKAT
(LEBAI OTHMAN & KELUARGA) SEKITAR SG.
PETANI
MENU
|
PAKEJ
|
HARGA LAUK
SEHARI
|
Menu
Sebulan
|
Single (1x)
|
RM6.00
|
Couple (2x)
|
RM10.00
|
|
Family
(3x Single)
|
RM14.00
|
ü DIJAMIN
HALAL 100%
ü KEBERSIHAN
DI UTAMAKAN
ü PALING
MURAH DALAM PASARAN
ü DIHANTAR
TERUS KE RUMAH / PEJABAT
HUBUNGI L.O.K
CATERING (AS0040166-T):
EN.NAIM
(012-4677271) & PN.NORA
(013-4290655)
WWW.LOKCATERING.COM.MY
WWW.KATERING2U.BLOGSPOT.COM / (DARI DAPUR KATERING)
TEMPAHAN UNTUK BERBUKA PUASA DAN BERSAHUR 2013 DIBUKA
WAKTU PENGHANTARAN
5PM - 7PM (BERBUKA)
9PM - 11PM (BERSAHUR)
MENU TAMBAHAN
(+RM1.00 – RM 3.00 SETIAP MENU)
1.
AGAR-AGAR / BUAH-BUAHAN / AYAM GORENG / IKAN
GORENG
2.
NASI PUTIH
No comments:
Post a Comment