Wednesday, 28 August 2013

MENU BERSALIN EKONOMI 2013

HARI/MINGGU
MINGGU  1
MINGGU 2
MINGGU 3
MINGGU 4
PERTAMA( 1)

1.      IKAN STIM HALIA
2.      SAYUR SAWI
3.      SUP ISTIMEWA
1.      AYAM BAKAR
2.      PAK CHOY GORENG
3.      SUP ISTIMEWA
1.      IKAN MASAK SWEET SOUR
2.      KAILAN GORENG
3.      SUP ISTIMEWA
1.      DAGING GORENG HALIA
2.      KAILAN TUMIS
3.      SUP
KEDUA (2)
1.      IKAN BAKAR
2.      SUP SAYUR
3.      DAGING MASAK KICAP
1.      SUP IKAN
2.       SAWI GORENG
3.      AYAM MASAK SOS
1.      IKAN MASIN MASAK ASAM
2.      SUP SAYUR
3.      IKAN GELAMA GORENG
1.      IKAN STIM THAI
2.      TOM YAM SAYUR
3.      KERABU
KETIGA( 3)
1.      AYAM GORENG LADA HITAM
2.      PAK CHOY TUMIS
3.      SUP ISTIMEWA
1.       DAGING GORENG KUNYIT
2.       BROCOLI GORENG
3.      IKAN MASIN MASAK ASAM
1.      DAGING MASAK MERAH
2.      SAWI GORENG
3.      SUP ISTIMEWA
1.      GULAI AYAM & UBI KENTANG
2.      PERIA GORENG
3.      IKAN GORENG
KE EMPAT (4)
1.      IKAN MASAK 3 RASA
2.      SUP SAYUR
3.      IKAN MASIN GORENG
1.      IKAN STIM ASAM
2.      PAK CHOY TUMIS
3.      SUP DAGING BERKENTANG
1.      AYAM MASAK KICAP
2.      PAK CHOY HALIA
3.      IKAN MASIN GORENG
1.      IKAN STIM LADA HITAM
2.      PAK CHOY TUMIS
3.      SUP ISTIMEWA
KE LIMA (5)
1.      SUP DAGING
2.      SAWI TUMIS
3.      IKAN GELAMA GORENG
1.      AYAM MASAK BIJAN
2.      SAWI TUMIS HALIA
3.      SUP
1.      KARI IKAN
2.      SAWI TUMIS
3.      ACAR UBI KENTANG
1.      IKAN MASAK SINGGANG
2.      BROCOLI TUMIS
3.      DAGING GORENG
IKAN:   (KERISI,SELUDU,GELAMA) & CUTI : SABTU & AHAD


PERKHIDMATAN MANGKUK TINGKAT   1M 2013 (LEBAI OTHMAN & KELUARGA)
MENU
PAKEJ
HARGA

Menu
Berpantang
20 HARI
RM280.00
30 HARI
RM380.00














ü   TANPA BAHAN LARANGAN BERPANTANG
ü  TANPA SANTAN & ALA VEGETERIAN
ü  PALING MURAH DALAM PASARAN
ü  DIHANTAR SEKALI SETIAP HARI





HUBUNGI L.O.K CATERING (AS0040166-T):

EN.NAIM (012-4677271)
PN. NORA (013-4290655)
WWW.KATERING2U.BLOGSPOT.COM /(DARI DAPUR KATERING)







MENU TAMBAHAN (+RM1.00 – RM3.00 SETIAP MENU)
1.       LYCHEE KANG/ BUAH-BUAHAN /FRUIT COCKTAIL
2.      NASI PUTIH /AYAM GORENG / IKAN GORENG

No comments:

Post a Comment